Membru din: Joi Feb 04, 2010 3:10 pm Mesaje: 7 Locaţie: bucuresti
"showtime`destrkt" nu mai vb frate atat ca pe unde intri pe acest forum u ai ceva de zis la orice ! cred ca tea platit ohz sa le faci reclama =)))
_________________ azi dau LOW` np
Lun Feb 08, 2010 10:08 am
DrAk3
[0]--- RecruiT
BaLoTeLLi scrie:
"showtime`destrkt" nu mai vb frate atat ca pe unde intri pe acest forum u ai ceva de zis la orice ! cred ca tea platit ohz sa le faci reclama =)))
eu cred ca te inseli amice . nu mai vorbiti atat de clanul nostru , ca nu vrem sa ne infectam de cata prostie va curge prin vene .
vedeti ca nu am postat pana acum ,sa spun faze de gen ca va urc pe harta si altele . asa ca , daca noi nu am vorbit de fiecare in parte , nici de noi nu am chef sa se auda vorbe . suntem un clan ca oricare altul de aici .
Lun Feb 08, 2010 2:48 pm
BaLoTeLLi
[0]--- RecruiT
Membru din: Joi Feb 04, 2010 3:10 pm Mesaje: 7 Locaţie: bucuresti
stai cam boss ca nu am vb eu de voi vad ca ala vb de voi nu sunt fanul vostru stay calm
_________________ azi dau LOW` np
Lun Feb 08, 2010 2:56 pm
EXEQTER
[1]--- StrenghT&Honour
DrAk3 scrie:
BaLoTeLLi scrie:
eu cred ca te inseli amice . nu mai vorbiti atat de clanul nostru , ca nu vrem sa ne infectam de cata prostie va curge prin vene .
vedeti ca nu am postat pana acum ,sa spun faze de gen ca va urc pe harta si altele . asa ca , daca noi nu am vorbit de fiecare in parte , nici de noi nu am chef sa se auda vorbe . suntem un clan ca oricare altul de aici .
hahahaahah drak3 ai fani alea alea iti sparg clanu daca ti-l prind ;x creca ar fi cel mai frumos meci din cupa dt vs hr }{ se intalnesc fostii prieteni + ca ai jucat in hr
_________________ Important nu este sa castigi / Important e sa-l faci pe adversar sa piarda!
Mar Feb 09, 2010 1:28 am
moshuwOw
[1]--- StrenghT&Honour
Soft, daca poti actualiza etapa 1, amanarile... sa treci scorul la meciul Nq vs. ETM (12-18)
Mar Feb 09, 2010 10:22 am
showtime`destrkt
[1]--- StrenghT&Honour
nu sunt fan prietenas, ii cunosc personal (mai putin pe drak3).
Si sunt realist
_________________ Pentru ca PITONG `_`
au au au as s00k@r la femei nam adversar toti ami zice cas versat de d00jmani as rezpectat }{
The internet iz for pr0n!
Mar Feb 09, 2010 8:11 pm
STEFANu
[0]--- RecruiT
Cenzurat
Ultima oară modificat de Crisss pe Mie Feb 10, 2010 9:44 am, modificat 1 dată în total.
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum