Print

Hosting

Pan HosT

Firma PAN NET SRL in consultanta cu Comunitatea ONLYPRO.RO va ofera hosting servere de joc prin reteaua PANNET ROMANIA, I.S.P., astfel asigurandu-va un uptime anual de 98.87 % si internet de mare viteza, unul dintre beneficiile de baza fiind banda metropolitana de 1 Gbit/sec.

Datorita internetului de mare viteza, serverelor de ultima generatie, tehnologie xeon dual core si quad core, cu memorii in dual si quad channel, si prin putere mare de calcul, dorim sa oferim clientilor nostri un plus de performanta prin suport-ul oferit cat si prin personalizarea si imbunatatirea din orice punct de vedere al panoului de control usurand astfel interventia directa a clientului asupra serverului, singurele actiuni din partea lui fiind numai selectii de butoane. Beneficiem de unul dintre putinele panouri de control din Romania care ofera posibilitatea clientului:

  • de a instala plugin-uri/mod-uri/patch-uri; de a instala un server psychostats;
  • de a instala evidenta si srv. de redirectionat;
  • de a instala/activa un link rapid (sv_downloadurl) personalizat;
  • de a porni serverul pe un ticrate dorit ( 333 / 500 / 666 / 1000 );
  • de a instala pachete de harti testate in functie de addons;
  • backup/restore manual si automat saptamanal;
  • vizualizare rapida a fisierelor log;
  • editare rapida fisiere importante ( server.cfg / mapcycle.txt / rconpublic.cfg / users.ini );
  • patch-uri ( AntiDll / Hlshiedl / Functions / xRedirect / AntiRush / Orpheu / Dproto / Protection );
  • generator de mapcycle.txt; etc ( vizitati conturile demo : Accesati Conturile Demo ).

Toate aceste lucruri disponibile in panoul de control, gata de instalat doar printr-o simpla apasare de buton, timpul pierdut de client reducandu-se la minim. La toate aceste facilitati se adauga si sistemul de e-mail avansat, care va anunta prin e-mail atunci cand serviciul dvs. a intampinat o eroare si respectiv ce eroare a primit. Acest sistem a fost dezvoltat special pentru dvs. pentru ca user-ul sa remedieze eroarea in timp util, pentru a elimina interventia administratorului de sistem si pentru a beneficia de serviciu la capacitate nominala.

De asemenea, toate serviciile noastre sunt gazduite pe servere dedicate aflate in proprietatea PAN NET S.R.L. intr-un datacenter specializat localizat in Bucuresti (Romania).

www.panhost.ro


Pan Load

Cea mai noua platforma de webhosting. In curand...

www.panload.ro


Pan Games

Cea mai mare comunitate de Gaming. In curand...

www.pangames.ro


Pan Caffe

Cel mai dezvoltat forum de discutii. In curand...

www.pancaffe.ro